پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 326210
    تاریخ انتشار: 12/دي/1401 - 15:28

    کار اصلی سردار سلیمانی ساخت قدرت برای سیاست خارجی ما بود/ مجبوریم یک پیکارمستمر دیپلماتیک جهانی رامدیریت کنیم

    فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد که قلب سیاست خارجی ما دفاع از منافع حیاتی ما و در درجه دوم تهاجم سیاسی به قلب سیاست خارجی دشمنان ما است.

    کار اصلی سردار سلیمانی ساخت قدرت برای سیاست خارجی ما بود/ مجبوریم یک پیکارمستمر دیپلماتیک جهانی رامدیریت کنیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش گرامی‌داشت سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی که در محل وزارت خارجه برگزار شد،گفت: در دنیای امروز یک درهم‌تنیدگی و ادغام بین جنگ و صلح وجود دارد و معمولاً فضای سیاست خارجی کشورها و روابط بین آن‌ها حالتی غیر بومی دارد.

    وی افزود: گاهی دوستی‌ها و دشمنی‌ها، توأمان می‌شود درحالی‌که معمولاً دستگاه سیاست خارجی یک کشور، نهادی است برای تعامل؛ اما گاهی الگوهای مخاصمه و تعامل غلبه می‌کند و به‌نظر من ماهیت اصلی عمل دستگاه دیپلماسی کشور ما بیشتر از جنس جهاد و در فضای تقابل اتفاق می‌افتد یعنی قلب سیاست خارجی ما در درجه اول دفاع دیپلماتیک از منافع حیاتی ما است و در درجه دوم، یک تهاجم سیاسی به قلب سیاست خارجی دشمنان ما است.

    فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: این فضای غالب و مسلط، رفتار ما را در سیاست خارجی شکل می‌دهد به این دلیل که ما متعهدان متحد اندکی داریم و مجبور هستیم که در فضای این آرایش سخت جهانی، یک پیکار مستمر دیپلماتیک را در قاعده یک جنگ جهانی مدیریت کنیم. بنابراین عمل شما در سیاست خارجی دقیقاً یک جهاد مقدس است و از این نظر می‌توان شما دوستان را افسران پرافتخار این عرصه نام‌گذاری کرد.

    ماجرای نجات دشمن از غرق شدن در باتلاق توسط شهید سلیمانی

    سرلشکر سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: در یک صحنه ای دیدم سردار سلیمانی به دشمنان خود که در حال غرق شدن در باتلاق بودند، کمک کرد؛ تصاویر آن الان وجود دارد.

    سرلشکر سلامی افزود: شهید سلیمانی یک سیمای قرآنی دارد و می‌توان با الهام از آیات قرآن تصویری دل انگیز از شخصیت حقیقی این انسان بزرگ را ایجاد کرد.

    وی ادامه داد: بیش از ۴۰ سال است که با او آشنایی داشتم و بخشی از زوایای پنهان این اسطوره ماندنی ایران عزیز و اسلام بزرگ را می دانم. او واقعاً یک شخصیت کاملاً تکثیر پذیر بود.

    فرمانده کل سپاه افزود: بهترین آرامگاه او در میدان جنگ، خط مقدم نبرد بود یعنی درست هم تراز با رزمندگان تک تیراندازی که می‌خواستند خطوط را بشکنند.

    سردار سلامی با بیان اینکه اگر سردار سلیمانی از عدالت سخن می‌گفت از قرآن آموخته بود، گفت: او با دشمن هم با عدالت رفتار می‌کرد. جهان بینی او از قدرت الهی بود و گمان نمی‌کنم هرگز قلب او در مقابل هیچ قدرتی به تپش افتاده باشد، یعنی در قلب حوادث او آرام ترین مرد بود.

    وی با اشاره به ارتباط عملکرد شهید سلیمانی با وزارت خارجه، عنوان کرد: قدرت همزاد سیاست است و سیاست بدون قدرت بی اثر است. داشتن تدبیر سیاسی بدون قدرت کافی نیست. کار اصلی سردار سلیمانی ساخت قدرت برای سیاست خارجی ما بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما